Ik kan niet tegen drukte. Wat nu?

gouden driehoek

Tijdens een kennismakingsgesprek luister ik naar jouw verhaal, dat wat jij op dat moment wilt delen. Ik verplaats me in jouw situatie. Jij deelt verder en ik daag je uit met uitnodigende vragen. Er ontstaat een perfect beeld van wat jouw coachvraag precies is.

 

Het fijne is dat je na deze kennismaking uiteraard geheel vrij bent om te kiezen of mijn manier van coachen iets voor jou is of niet. Maar voordat je daarover een beslissing kunt nemen, vertel ik je nog over de magie van Verbeeldingscoaching. Ik maak gebruik van de uitdagende methodiek van Verbeelding naar Antwoorden.

 

VerbeeldingsCoaching is gebaseerd op de methode van Verbeelding tot Antwoord.        De coachings-cyclus bestaat uit 4 stappen, via het ViermaalDoenSysteem►

1.   ►VRAAG wat is je vraag of thema?

2.   ►OPDRACHT  wat is je vraag of thema?  Voer je gegeven opdracht uit in de door de coach geadviseerde materialen.

3.   ►WERKSTUK  de Verbeeldingscoach adviseert gereedschappen waarmee je je materialen kunt bewerken. Maak vervolgens gebruik van je vermogen tot inbeelden, uitbeelden en verbeelden. Op die manier kun je van jouw opdracht een eigen werkstuk maken.

4.   ►BESPREKING  a.d.h.v. jouw werkstuk volgt er een online inzichtgevend gesprek met daarna eventueel een vervolgopdracht.

 

Confronterende vragen zal ik zeker niet mijden, ze zullen wel altijd uitnodigend en uitdagend zijn. Verder tast ik af of jij de benodigde motivatie hebt om écht verandering te brengen in je leven.

 

Tot slot; Als we besluiten samen een coachprogramma uit te zetten, dan zal er regelmatig een beroep gedaan worden op je authenticiteit en creativiteit. Onbevangenheid gaan we in het traject inzetten als belangrijkste gereedschap, zodat je opnieuw met plezier en voldoening de regie van je leven weer in eigen handen ervaart.

 

 

Mijn naam is René Booms

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben een gecertificeerd Kunstzinnig Dynamisch Coach en Trainer, ook hoogsensitief en begeleid jou graag tijdens jouw verander-proces.

App naar (0031) 6 -1064 1831

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: