Pedofilie

Tennispark Groenendaal Merlehoven

Ik geef me helemaal over aan het tennissen en met mijn maatjes van ons tennisteam worden we districtskampioen. Wat voelt dat als een echte overwinning, vooral ook op mijzelf. Met vrijspelen en wedstrijdjes spelen ontwikkel ik mezelf. Op een gegeven moment ben ik onderweg van huis naar de tennisbaan. ( foto is betreffende tennispark)

 

 

De tennisbaan bevindt zich in een groot bos, op zo’n 15 minuten fietsen van mijn huis. Heerlijk om doorheen te fietsen. Ik zal inmiddels 13 jaar zijn, als tijdens dit ritje in het bos er een onbekende man van rond de 30 jaar, naast mij komt fietsen en een gesprekje begint.

 

 

Fietspad naar tennispark

foto is de genoemde weg naar het tennispark

 

Hij verteld dat hij het zo stoer vindt, dat ik helemaal in mijn eentje in het bos fiets. Zijn vragen laten bij mij een soort alarmbellen klinken. Ik ervaar een draaiing in mijn buik. We komen aan bij de rand van het tennispark, terwijl de vreemdeling tegen mij zegt, dat ie me wel leuk vindt.

 

 

Ik voel een mij onbekende soort sensatie door mijn bloed jagen. Niet wetende dat hetgeen mij waarschuwt, de toestroom van adrenaline is. Maar hoe kom ik van deze dwingende man af als 13-jarige.

 

 

En dan zie ik ineens in mijn ooghoek, 1 van mijn tennismaatjes aankomen. Hij is al wat ouder dan ik en ik denk, dit is mijn redding. Dus ik roep naar hem of alles goed is en of we samen zullen gaan tennissen.

 

 

Dus hij stopt en reageert, ga je dan meteen mee, dan kunnen we direct beginnen. Pfff, opgelucht haal ik adem. Ik spreek er daarna met niemand over. Ik schaam me vanwege mijn gevoelde opwinding. Zou ik het zonder echt te weten, een kinderlokker hebben weten te ontlopen? Met dank aan mijn tennismaatje, dat wel!

 

 

Ik moet toegeven dat ik getwijfeld heb om dit blogbericht te publiceren. Het is, nu in deze tijd, nog steeds gevoelige materie. Toch, in mijn wereld van hoogsensitiviteit, helpt het nog steeds om juist supergevoelige onderwerpen, als confronterende ervaringen met bijvoorbeeld  pedofilie, wel te delen. Ik ben er nog goed van afgekomen. Door het bespreekbaar te houden, worden volgende slachtoffers wellicht beter beschermt en zal schaamte niet meer overheersen. Het praten over deze gebeurtenis heeft me bevrijd. Eindelijk.

 

 

Jeugdtennis Merlenhove

 

 

Wordt vervolgd!

 

 

Mijn naam is René Booms

cropped-p919094411.jpg

Ik ben een gecertificeerd Kunstzinnig Dynamisch Coach en Trainer, ook hoogsensitief en begeleid jou graag tijdens jouw verander-proces.

App naar (0031) 6 – 1064 1831

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: