Verbeeldingscoaching wordt Doenwatjedroomt

Mannen die hun droom verwezenlijken Sleutel50 jaar persoonlijke ontwikkeling en daar is dan de start van de optelsom van al mijn levenservaringen. Ik ga je de komende tijd meenemen hoe het Boomsoils droombedrijf Doenwatjedroomt, langzamerhand vorm begint te krijgen. Veel stappen zijn er gezet en zullen nog volgen.

 

Eerst even de kern van dit droomconcept;

Ik sta voor mannen die hun droom willen verwezenlijken

 

In de zomer van 2018 heb ik de prachtig krachtige hbo coachopleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen afgerond. Wat een rijkdom, ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Hoewel ik met vele nieuwe coachtools heb leren werken, mis ik toch een dimensie. Maar welke?

 

 

Peace and Calming en Stressaway

Mijn vrouw werkt in haar massage praktijk met 100% natuurlijke oliën. Omdat ik zo af en toe last heb van stemmingswisselingen, adviseert mijn vrouw mij om Valor-olie i.c.m. Peace and Calming en StressAway oliën, te gebruiken. Ik gebruik een diffuser, om de geurnevel te verspreiden. Als ik de nevel inhaleer, merk ik na verloop van tijd dat ik een innerlijke rust  ervaar. Ongelofelijk.

 

Voor het slapen gaan, doe ik een druppeltje olie onder mijn grote tenen. Ben gelukkig nog steeds lenig genoeg, maar ik gebruik inmiddels een rolbalflesje en ook slaap ik rustiger. Het geluid van snurken is gehalveerd en niet alleen mijn vrouw slaapt beter, maar ik word ook niet meer zo moe wakker. En dit is nog maar 1 voorbeeld van hoe je met 100% natuurlijke oliën, meer tot jezelf kunt komen.

 

En dat meer tot jezelf kunnen komen, dat gun ik iedereen uit de grond van mijn hart. Dus is het niet meer dan logisch, dat ik me nog meer ga verdiepen in de 100% natuurlijke oliënwereld. Daar ga ik de Aroma Freedom Technique voor gebruiken. Omdat ik deze techniek professioneel in wil ga zetten in het droombedrijf, ga ik de opleiding tot AFT-practioner volgen.

 

Tot zover een 1e publicatie van Boomsoils Droomconcept. Over 2 weken volgt de 2e publicatie. Je reactie is bijzonder welkom!

 

Dit ben ik ook!

Mijn naam is René Booms

Ik ben een gecertificeerd Kunstzinnig Dynamisch Coach en Trainer, ook hoog sensitief en begeleid jou graag tijdens jouw verander-proces.

App naar (0031) 6 – 1064 1831

  2 comments for “Verbeeldingscoaching wordt Doenwatjedroomt

 1. Anneke
  september 2, 2018 om 9:31 am

  Wat heb je weer een mooie uitleg gegeven over de Boomsoils, wat een enige naam. Soil betekent aarde/bodem, prachtig. Het lijkt mij ook zo spannend dat olierollertje onder je grote tenen. En dat de natuurlijke oliën dus dan ook hun werk doen tegen het harde snurken. Liefs van mij

  ________________________________

  Like

  • september 4, 2018 om 9:10 am

   Dank je voor je reactie Anneke. Ja dat de oliën ook zo snel op worden genomen in het bloed en daar hun werk doen, vind ik zo fascinerend.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: