Wat is Aroma Freedom Technique

cropped-p919094411.jpg

Als natuurlijke oliën fan en interviewer ga ik de levensverhalen van inspirerende mannen optekenen, mbv social media. Na afloop van het interview, mogen ze dan uit 1 vd 3 oliën een olie kiezen en daar pas ik als introductie van een sessie AFT, de Aroma Freedom 1 x toe. Zo kunnen ook mannen ervaren wat de olie met ze doet.

Bij mannen die de kracht van 100% natuurlijke oliën al kennen uit ervaring, vraag ik of ze hun favoriete olie willen meenemen en willen verhalen waarom juist deze olie zo de moeite waard is voor ze.

AFT Frankinsence

Frankinsence is mijn favoriet. Bij het inhaleren van deze naar wierook ruikende olie, wordt ik direct met beiden benen op de grond gezet.

De Aroma Freedom Technique is een éénvoudig proces dat is ontwikkeld om je te helpen komen van waar je nu bent, naar waar je wil zijn. Je hebt vast dromen, wensen of doelen die je wil bereiken en toch heb je het gevoel dat je vastzit. Je voelt je verward of wanhopig en je vraagt jezelf af of je je doelen ooit zult halen.

Hoe komt dat?

Vader zoon stoeien

Daar zijn 12 stappen voor uitgeschreven door Benjamin Perkus

Bijvoorbeeld Stap 1  Bepaal je doel of intentie

Deze aroma freedom technique ga ik mijzelf via een professionele opleiding, eigen maken en ga ik als gecertificeerd Practioner gebruiken met het begeleiden van mannen die hun droom willen verwezenlijken.

 

Mijn naam is René Booms, interviewer bij Doenwatjedroomt

06 – 1064 1831

Dit ben ik ook!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: