Levens Ladder

 

Levensladder

Jouw leven in 7 fasen verbeeld in een ladder van rietstengels en treden gemaakt uit essen-aalbessen-rozen-beuken-appel-vlinder en bloemenhout. Het vraagt een engelengeduld om de treden sterk te bevestigen, zonder lijm te gebruiken. De ladders zijn dan ook zeer kwetsbaar, als het leven zelf. Net als de Renegizers zijn alle ladders uniek van vorm. Geef mij via de app (0031) 6 1064 1831 de opdracht om een LevensLadder voor jou te maken en ik ga direct voor je aan de slag. Ik lever niet uit voorraad. Bestel nu je eigen unieke LEVENSLADDER! Hoogte ±35cm en Breedte ±10cm.

€15,00

 

De prijs is inclusief verzending!

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Eén van mijn studiegenoten vraagt op zeker moment aan mij of ik voor haar een ladder van natuurlijke materialen wil maken. Meerdere studiegenoten sluiten zich bij haar vraag aan mij, aan. Ik ben met rietstengels, aalbessen struikenhout, essenhoutentakken en bloemenhout aan de slag gegaan.

 

Wat een genot om met deze materialen te werken. Het vraagt veel geduld en tijd, juist omdat geen stukje hetzelfde is en ik vaak terplekke een oplossing moet vinden om de materialen aan elkaar te krijgen zonder gebruik van lijm. Aan het riet heb ik mij in het begin regelmatig gesneden. Wat een venijnig maar oersterk materiaal. Handschoenen zijn voor mij geen optie, dan ervaar ik het materiaal niet voldoende.

 

Nu neem ik meer tijd om de stengels voor te bewerken en snij ik mijzelf niet meer. het meest wonderlijke vind ik de kracht van het geheel. Als jouw levensladder klaar is, voel ik nog even na en geniet van de stevigheid van het geheel. Toch blijven de LevensLadders heel kwetsbaar, behandel ze daarom heel zorgvuldig, om schade te voorkomen.

DSCN2102

 

Levensladder XL is zo’n 75cm hoog en 15 cm breed, gemaakt uit rozenhout, met treden uit essen-en bloemenhout.

 

 

Levensladder 6 treden Armando

Zo kan het ook. Armando werkt met gips en brons. Getipt door mijn moeder!

  1 comment for “Levens Ladder

  1. april 14, 2018 om 1:03 pm

    Wat ervaar ik een dankbaarheid van mensen die een LevensLadder krijgen. De ladder blijkt zo symbolisch inpasbaar in hun leven van dit moment. Hoeveel spots betreed ik en hoe ga ik dat doen? Ze kunnen helpen je ergens uit te laten komen. Een spirituele ontwikkeling of zomaar voor de leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: