Oplader van hout

 

Oplader van rozen-wilgen-kiwi en essenhout

Ik geniet van elk moment dat ik het gedroogde rozen-wilgen of essenhout aan het bewerken ben. Het bewerkingsproces heeft voor mij iets magisch. De vormen die ontstaan, de geur van bijenwas als ik een gedeelte van het hout inwrijf met was. Via een app naar (0031) 6 1064 1831 geef je mij de opdracht voor het maken van jouw Renergizer. Ik lever niet uit voorraad. Bestel nu je eigen unieke RENERGIZER! Lengte ±30cm Dikte ±3cm.

€19,00

 

De prijs is inclusief verzending!

 

 

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nieuw!! Door aanraking van het hout, maak je het stofje oxytocine aan. Het zogenaamde pretstofje, waar je je prettiger door gaat voelen. Een echte enegizer, waar je dus energie van krijgt. De 1e letter van mijn voornaam is een R, vandaar een woordgrap; Renergizer. Elke Renergizer is uniek, geen houten tak is hetzelfde. Mooi en super origineel om te geven als cadeau!

 

Ik geniet van elk moment dat ik het gedroogde rozen-wilgen of essenhout aan het bewerken ben. Het bewerkingsproces heeft voor mij iets magisch. De vormen die ontstaan, de geur van bijenwas als ik een gedeelte van het hout inwrijf met was.

 

Nog verrukkelijker is het als het bewerken na zo’n 3 uur klaar is en mensen de stukken hout in hun handen nemen en bevoelen, de vormen volgen met hun vingers en snuiven aan het hout.

 

Dat aanraken met handen en vingers veroorzaakt ook nog eens de aanmaak van oxytocine, het zogenaamde pretstofje waar je blij van wordt. Mooi meegenomen, toch!? Die verbinding met de natuur zorgt ervoor dat je alles bij elkaar opgeteld, eigenlijk te maken hebt met een Energizer.

 

Mijn voornaam is René, dus heb ik er voor de lol Renergizer van gemaakt, heerlijk om te voelen en als het ware op te laden. Of gewoon op een mooie plek neer te leggen en alleen maar naar te kijken.

 

DSCN1861

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: