René

cropped-rene-haarlem-zeer-klein.jpg

Mijn missie = iedereen die af en toe last heeft van hooggevoeligheid, de kracht van verbeelding te laten ervaren, onbevangen en authentiek.

 

Mijn manier van leven;

ik leef mijn verbeeldingen*

verbeeldingen

zijn

geen dingen, diensten of producten

logica brengt me van a naar b

mijn verbeeldingen

brengen me o v e r a l

ik ben o v e r a l

 

soms leef ik verre beelden

en ga ik veel praten

schrijven lost het veel

als bijna vanzelf op

inspiratie ontstaat

verre beelden komen weer dichterbij

veelzeggend

in stilte

vervolg ik mijn weg

spelende

als een kind

 

*= de kracht van het spelende kind in mij

Spelende kinderen

inspiratie Christina Tosie
patissier van de M I L K B A R in New-York

 

En nu is deze blogsite een feit. Mijn naam is René Booms. Ik schrijf en publiceer artikelen die gaan over hoogsensitiviteit. En dan met name de problemen die ermee kunnen samenhangen.  Vooral de problematiek van hooggevoeligheid. Hoogsensitiviteit betekent voor mij fijngevoelig. Hooggevoeligheid betekent dan overgevoelig.

 

De blogsite laat me voelen in hoeverre ik me ontwikkel. Eigenlijk draait het bij deze ontwikkeling niet zo zeer om hoeveel mensen ik wel niet coach. Ik heb eerst en vooral mijn persoonlijke rust en intentie in dit leven te ervaren, voordat ik anderen daadwerkelijk optimaal kan en mag coachen.

 

Niet meer pleasen en teasen, maar mezelf volledig in de wereld zetten, met al mijn potentie.

 

De kracht van verbeelding is enorm. Verbeelding stelt ons in staat om te zien wat er niet is. Het maakt mensen tot visionairs en tot fantasten. Verbeelding geeft mensen de kans in uitzichtloze situaties een voorstelling te maken, van een wereld waar ze zich ontwikkelen en mogen zijn wie ze zijn. Ook en juist jij!

 

Mijn hele leven draait om liefde en verbeelding. Verbeelding creëert een speelruimte om vorm te geven aan wat me het meest eigen is. Om een bevredigende relatie te vinden met wat er in de wereld op me afkomt. Dat is nogal wat.

 

René Booms ( 1965 ). Schrijver, VerbeeldingsCoach, hoogsensitief en wat mijn hooggevoelige periodes betreft, dus ook ervaringsdeskundige. Ik zou mijzelf eigenlijk ook in 1 woord kunnen omschrijven; een levenskunstenaar. Het leuke van het woord is, dat ik eigenlijk ieder medemens ervaar als een levenskunstenaar.

 

Ik behandel niet, ik coach. Inmiddels meer dan 30 jaar. Mijn expertise zou ik graag voor jou in willen zetten. Net zoals ik dat voor inmiddels 2000+ cliënten heb mogen doen.

 

Er ontstaat op zeker moment een inspirerende ontmoeting met Johan van Dinteren; Hij zegt bijvoorbeeld; Niet persé iets los te laten, maar eerder iets anders vast te houden. Hij is ook docent voor de Kleine Tiki, een opleiding voor kunst, coachen en persoonlijke-professionele ontwikkeling. Maar bovenal is Johan een spelend kind. Heerlijk om mee samen te werken.

 

Mede door hem ervaar ik een grote ommekeer in mijn manier van coachen. Van coaching waar vrijwel alleen maar gepraat wordt, naar een coaching waar jij vooral gaat doen, jij komt fysiek in beweging en gaat aan de slag. Alleen al als jij een werkstuk gaat maken, zul je zien hoe er razendsnel inzichtgevende antwoorden ontstaan.

 

Jij draagt zelf verantwoordelijkheid voor je coach-traject, als je dat wil dan begeleid ik jou daarin. Zonder therapeutische vragen en zonder betutteling, sta ik met uitnodigende vragen naast jou tijdens jouw veranderingsproces.

 

Tenslotte een inspirerende beschouwing over verbeelding en het leven;

Ik ken geen bemoedigender feit, dan het onmiskenbare vermogen van de mens zijn leven op een hoger plan te brengen. Een bijzonder schilderij maken, een beeld uitbeitelen en daarmee schoonheid scheppen, is zeker van betekenis.

 

Maar veel grootser is het creatief bewerken van de sfeer waarin wij leven, van het medium waardoor wij kijken.

 

Het beïnvloeden van de kwaliteit van het dagelijks bestaan, is de hoogste vorm van kunst.

Walden Thoreau

 

Ik ben een gecertificeerd Kunstzinnig Dynamisch Coach en Trainer en begeleid jou graag in jouw veranderproces.

 

App naar (0031) 6 -1064 1831

 

Klik hier voor meer mij

cropped-homepagefoto-rene-haarlem-michello1.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: