René

cropped-rene-haarlem-zeer-klein.jpg

 

Mijn missie = om behalve verbeeldingscoaching, ook bewustwording over de kracht van onze verbeelding, te verspreiden in onze kwetsbare wereld. Schrijvende en coachende.

 

De kracht van verbeelding is enorm. Het stelt ons in staat om te zien wat er niet is. Het maakt mensen tot visionairs en tot fantasten. Het geeft mensen de kans in uitzichtloze situaties een voorstelling te maken, van een wereld waar ze zich ontwikkelen en mogen zijn wie ze zijn. Ook en juist jij!

 

Mijn hele leven draait om liefde en verbeelding. Verbeelding creëert een speelruimte om vorm te geven aan wat me het meest eigen is. Om een bevredigende relatie te vinden met wat er in de wereld op me afkomt. Dat is nogal wat.

 

Mijn naam is René Booms ( 1965 ). Schrijver, VerbeeldingsCoach, hoogsensitief en wat mijn hooggevoelige periodes betreft, dus ook ervaringsdeskundige. Ik zou mijzelf eigenlijk ook in 1 woord kunnen omschrijven; een levenskunstenaar. Het leuke van het woord is, dat ik eigenlijk ieder medemens ervaar als een levenskunstenaar.

 

Ik behandel niet, ik coach. Inmiddels meer dan 30 jaar. Mijn expertise zou ik graag voor jou in willen zetten. Net zoals ik dat voor inmiddels 2000+ cliënten heb mogen doen.

 

Er ontstaat op zeker moment een inspirerende ontmoeting met Johan van Dinteren; Hij zegt bijvoorbeeld; Niet persé iets loslaten, maar eerder iets anders vasthouden. Hij is ook docent voor de Kleine Tiki, een opleiding voor kunst, coachen en persoonlijke-professionele ontwikkeling. Maar bovenal is Johan een spelend kind. Heerlijk om mee samen te werken.

 

De coachkracht van onder andere het gebruik van onbevangenheid en authenticiteit, die in ieder mens aanwezig zijn, hebben voor mij de plaats ingenomen van mijn sociaal therapeutisch coachen.

 

Mede door hem ervaar ik een grote ommekeer in mijn manier van coachen. Van coaching waar vrijwel alleen maar gepraat wordt, naar een coaching waar jij vooral gaat doen, jij komt fysiek in beweging en gaat aan de slag. Alleen al als jij een werkstuk gaat maken, zul je zien hoe er razendsnel inzichtgevende antwoorden ontstaan.

 

Jij draagt zelf verantwoordelijkheid voor je coach-traject, als je dat wil dan begeleid ik jou daarin. Zonder therapeutische vragen en zonder betutteling, sta ik met uitnodigende vragen naast jou tijdens jouw veranderingsproces.

 

Tenslotte een inspirerende beschouwing over verbeelding en het leven;

Ik ken geen bemoedigender feit, dan het onmiskenbare vermogen van de mens zijn leven op een hoger plan te brengen. Een bijzonder schilderij maken, een beeld uitbeitelen en daarmee schoonheid scheppen, is zeker van betekenis.

Maar veel grootser is het creatief bewerken van de sfeer waarin wij leven, van het medium waardoor wij kijken.

Het beïnvloeden van de kwaliteit van het dagelijks bestaan, is de hoogste vorm van kunst.

Walden Thoreau

 

Ik ben een gecertificeerd Kunstzinnig Dynamisch Coach en Trainer en begeleid jou graag in jouw veranderproces.

 

App naar (0031) 6 -1064 1831

 

Klik hier voor meer mij

cropped-homepagefoto-rene-haarlem-michello1.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: