Totaalbeleving

DSCN1423

Het buitenseizoen, tussen 31 maart en 30 juni, is weer begonnen. Je bevindt je op een prachtige historische plek in het wonderschone buitengebied van Heerhugowaard (Noord-Holland). De Houttuin is een veilige, door bomen beschutte buitenwerkplaats, aan de rand van het boerenerf van de Artfarm. Je kunt je er helemaal in uit leven met de vele soorten hout, die in de tuin te vinden zijn. Van ruw tot geschaafd hout. Van alles is aanwezig.

 

 

20180411_110345_resized

 

 

Totaalbeleving is coaching in de vorm van een workshop in de natuur. Als jouw zintuigen van alles hebben kunnen opsnuiven, mag je in de Houttuin 3 stukken hout uitzoeken. Daaruit kies je er uiteindelijk 1, waar je verder mee aan de slag wil. Gereedschap is aanwezig. Je stelt jezelf een vraag die voor jou, op dit moment, het meest actueel is.

 

 

20180411_141239_resized

 

 

Deze vraag vormt het uitgangspunt om via je verbeelding inzichtgevende antwoorden te creëren. Je creatie van hout is jouw rode ( of groene ) draad, gedurende je coachtraject. Voor het creëren van jouw unieke Totem * , krijg je ruim de tijd. Je hoeft geen houtbewerkingservaring te hebben of super-creatief te zijn. Het gaat nadrukkelijk om je proces en niet of je iets goed doet of mooi maakt. Authenticiteit en onbevangenheid zijn jouw mentale gereedschappen.

(* Een Totem is een natuurlijk voorwerp dat persoonlijke symbolische betekenis voor een individu heeft. Bron; Wikepedia)

 

 

Ik sta voor je klaar, als er specifieke gereedschappen / handvatten nodig zijn voor je creatie, waarvan je niet precies weet hoe je die het meest effectief kunt hanteren. Uiteraard zal ik er voor zorgen, dat je uitdagende vragen gesteld zullen worden, die jou verder kunnen helpen op jouw levensreis. Ik wens je een inspirerende Totaalbeleving toe.

 

 

Gutsen set

 

 

De prijs is inclusief;

 • een ontmoeting tijdens een kennismakingsgesprek van maximaal 25 minuten
 • personal coaching op een zaterdag van 10.00-14.00 uur **
 • gebruik van 4 basisgereedschappen; guts – beitel – vijl en houten hamer
 • koffie en/of thee met koek en om 12.30 uur een biologische lunch
 • je gemaakte Totem
 • De Totaalbeleving na-coaching = 1 uur gratis online-coaching, om dat wat nog niet afgerond voelt, de periode na jouw Totaalbeleving, af te kunnen ronden.

 

**

 • 10.00-10.15 uur ontvangst met koffie en thee
 • 10.15-11.15 uur verkenning 
 • 11.15-11.30 uur koffie/thee en koek
 • 11.30-12.30 uur verdieping
 • 12.30-13.00 uur biologische lunch
 • 13.00-14.00 uur voltooiing 

 

 

HoutSteenTuin workshops buiten locatie Heerhugowaard

 

 

Totaalbeleving

Een ontdekkingsreis naar jezelf. Met het bewerken van hout als jouw gereedschap, creëer je via je verbeelding razendsnel inzichtgevende antwoorden op jouw levensvragen. Jouw authenticiteit en onbevangenheid zijn jouw mentale gereedschappen. Je hoeft geen houtbewerkingservaring te hebben. Met jouw Totaalbeleving, werk je in een veilige en beschutte buitenwerkplaats. Stoer en met lef in contact met de natuur dus!

€197,00

 

 

Bovendien wint iedere 100e blog-volger nu een GRATIS Totaalbeleving  t.w.v. €197

 

Mijn naam is René Booms

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben een gecertificeerd Kunstzinnig Dynamisch Coach en Trainer, ook hoog gevoelig en begeleid jou graag tijdens jouw verander-proces.

App naar (0031) 6 – 1064 1831

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: